2012. március 2., péntek

Tudattánc (Mária Magdolna üzenet)

A szellemi fejlődésetekhez, amit a szívekbe való belépésnek is tekinthetünk, értékelés nélkül a következőt szeretném útravalóul adni.
Mivel a fejlődés minden fokának létjogosultsága van arra az időre, amíg valaki azon a fokon tartózkodik, arra az időre szeretetteljes keretfeltételeket biztosít.
Nem az a lényeg hogy minél hamarabb elérjetek egy „magasabb” szintű tudatállapotot, hanem inkább az, hogy azt a tudatállapotot, amelyben jelenleg vagytok, szeretetben valósítsátok meg.
Minden fejlődés a maga módján a szív központjába vezet. Most röviden néhány tudatfokozatot írok le, sorrend és értékelés nélkül.
Lehetséges, hogy mindenki több fejlődési fokon áll egyszerre, habár olyasmit mint fok nem is igazán ismerünk. Inkább egy örömteli, játékos fejlődéstáncról van szó.
A tánc egyik része, hogy egy szemszögből saját magunkat figyeljük meg és megtanuljuk a mindennapok táncát megfigyelni és körülírni. Jó, ha azután le is írjuk vagy lefestjük tapasztalatainkat.
Egy másik része, hogy tudatosítsuk magunkban, hogy sokkal többek vagyunk annál mint amit eddig hittünk magunkról, és hogy sokkal több lehetőségünk van arra, hogy hogy bánjunk az életünkkel mint eddig hittük.
A tánc nagy része arról szól, hogy megtanuljuk, hogy az életünkre mint örömteli játékra tekintsünk, amit magunk választottunk és a játékot ennek megfelelően becsüljük meg és fogadjuk el.
Mi magunk vagyunk az életünk szerzője, rendezője és színésze, miközben a mindennapi életünkben a többi részünkről általában megfeledkezünk.
Az elfogadásban át tudunk menni a tánc teremtő részébe úgy, hogy a táncot tudatosan irányítani kezdjük, akkor is, ha a hatás kicsit várat magára, és valamennyi idő szükséges, míg manifesztálódik.
Egy másik része a tapasztalatainkat különböző táncokban mások felé közvetíteni. Ezzel nagymértékben emelitek a tudatosságotokat.
Egy piruett a táncban azt is jelentheti, hogy ismét emlékeztek isteni képességeitekre és ezeket élitek.
Jelenleg sok ember tudatosan vagy nem tudatosan fényesebb szférákba táncolja magát, és repülésszerű ugrásokat épít be a táncába.
Ahhoz, hogy ezeket illetve más táncokat élvezni tudjatok, le kell vetnetek a súlyos csizmákat, nehéz ruhákat, hátizsákot, ólomövet és hasonlókat. Ha magatokba néztek biztos eszetekbe jutnak olyan kötelékek amik megfelelnek ezeknek a nehéz dolgoknak.
Ha magatok nem találtok semmit, akkor ahhoz, hogy a szívetekbe pillantsatok néhány szeretetteljes lehetőségeket kínálok fel:
Mennyire tudtad elengedni, magadról leválasztani a belső és külső függőségeidet a fizikai családodról? Gondolatban, érzésben és cselekedeteidben?
És közben ne higgyetek az egotoknak, ami azt súgja, hogy már nincs a számotokra fejlődési lehetőség.
Legyen bátorságotok felvállalni az emberi tökéletlenségeteket, mert ez az isteni fejlődésetek alapja.
Sosem valami megváltoztatása a lényeg, mert ez az ego egy rosszul értelmezett elve.
A javítani, jobbítani akarás a saját isteni teljességetekbe vetetett bizalmatlanság. Mindig csak a szívetek és a szeretet számít.
Az erőteljes változtatni akarás a lelket a kétségbeesés és nem teljesíteni tudás szakadékába veti.
Egy további szeretetteljes lehetőség a szívbepillantáshoz az az, hogy hogyan alakítjátok a mostani kapcsolataitokat.
Mások életét élitek vagy a saját szívbéli önmagatokét?  Minden kapcsolat ezért van, hogy titeket szolgáljon, hogy jobban érezzétek magatokat és nem fordítva.
Egy szabad kapcsolat 100%-osan a magam és 100%-osan mások számára is előnyös, támogató. Minden más áthagyományozott függőség.  Mindenki, aki amellett dönt, hogy saját maga mellett kiáll, további fejlődési lehetőségeknek nyitja meg magát.

In: Ina & Oda Odin: Maria Magdalena ist zurück!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése